Workshops

Introductieworkshop OBM

Ontdek de geheimen van gedragsverandering!

60 - 70 % van de verandertrajecten mislukken. Oorzaak? GEDRAG. Pogingen om gedrag te veranderen falen, ondanks de enorme hoeveelheid input die er mee gemoeid is. Waarom is het toch zo lastig om mensen mee te krijgen in verandering? Waarom doen ze niet gewoon wat ik van ze vraag?

 

In de online introductieworkshop Organizational Behavior Management krijg je antwoord op deze vragen.

 

Aan de hand van de analyse van praktijkcases ontdek je wat de verschillende valkuilen zijn bij gedragsverandering, waardoor slechts 0,8% van de bestede tijd effectief is.

 

Ook leer je hoe een ABC- gedragsanalyse werkt en welke 4 verschillende strategieën er zijn om gedrag te beïnvloeden. En je maakt kennis met het OBM-protocol waarmee gedragsverandering in de praktijk gerealiseerd kan worden.

 

Deze workshop staat bekend als erg interactief. Dit draagt bij aan het herkennen van de (geschetste) problemen en vraagstukken, juist ook vanuit de omgeving van jou en jouw organisatie!

Workshop cultuurverandering

Cultuurverandering ingewikkeld?

Een gezonde organisatiecultuur leidt tot veel betere prestaties van de organisatie op alle gebieden. De cultuur van een organisatie beïnvloedt de manier waarop medewerkers zich gedragen en presteren en hoe ze omgaan met anderen binnen en buiten de werkomgeving.

 

In de zakelijke omgeving heeft een goede cultuur een positieve invloed op de performance, de klanttevredenheid, het moreel en geeft het organisaties concurrentievoordeel.

 

In tijden van transitie en (digitale) transformatie hebben steeds meer organisaties behoefte aan aanpassing van patronen, gewoontes en gedragingen van mensen. Cultuurverandering draait dus eigenlijk om verandering van mindset en gedrag.

 

Deze online workshop cultuurverandering geeft jou een inkijkje in een effectieve manier om met positieve gedragsverandering en cultuur- transformatie aan de slag te gaan.

 

En je krijgt concrete tips en tools om direct toe te passen in jouw organisatie! Hoe ziet jouw ideale cultuur eruit?

Over Ons

OBM Academy stelt professionals in staat om met Organizational Behavior Management (OBM) effectiever te werken aan positieve gedragsverandering en meetbare prestatieverbetering binnen organisaties.

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Accreditaties

OBM Foundation geaccrediteerd partner
OBM  gecertificeerd partner VU ADRIBA

  Follow us!

Contact

OBM Academy

Keizersgracht 520h

1017 EK Amsterdam

info@obmacademy.nl

+31(0)34 1496 597

KVK 08155394

OBM Academy is een merk van ViaFormance