Hoe wij het beste uit jou halen?

Jouw behoefte als professional staat centraal, in het contact en in wat je wenst te bereiken. We gaan met jou in gesprek over jouw doelstellingen en ontwikkelbehoeften. Waar we ook veel aandacht aan besteden is de leervorm. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goede werk-privébalans te hebben. Vooral als het gaat om leren en ontwikkelen. Wil je studeren op kantoor, buiten, thuis, incompany, online en/ of hybride?

Wil je ’s avonds getraind worden of in het weekend? Jij kiest voor een leervorm die bij jou past!

Certified OBM Practitioner opleiding Adriba VU
 

Wat jij van ons kunt verwachten:

✔ Je ontvangt op pro-actieve wijze onze best practices op het gebied van positieve gedragsverandering en prestatieverbetering. Onze trainers beschikken over parate kennis en ervaring. Naast hun taak als OBM trainer begeleidden zij ook diverse organisaties met strategie & gedragsverandering.

✔ Jouw toepassingswaarde wordt continu getoetst. Er vinden interventies en oefeningen in de praktijk plaats waarbij wij het kennisniveau en jouw begripsvorming toetsen.

✔ Je kunt bij ons terecht voor nog méér verdieping op het gebied van OBM als het gaat om jouw vraagstuk of uitdaging. Omdat wij ons alléén focussen op Organizational Behavior Management en haar toepassingsgebieden voorzien wij in veel aanvullende kennis en vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van sessies op directieniveau en de rol van leiderschap en gedrag.

✔ Je leert de fijne kneepjes van het vak. Onze OBM trainers zijn zowel VU-University als APMG International gecertificeerd, dit betekent voor jou een kwalitatieve, hoogstaande opleiding en dito begeleiding.

✔ Je krijgt praktische handvatten om de vaak complexe praktijksituaties waarmee je dagelijks te maken hebt te analyseren en te beïnvloeden.

✔ Je krijgt inzicht in het eigen gedrag als leidinggevende en een versterkt bewustzijn waardoor je effectiever kunt sturen op het gedrag van de ander.

Missie & Visie

OBM Academy streeft ernaar om professionals middels Organizational Behavior Management (OBM) in staat te stellen effectiever te werken aan positieve gedragsverandering en meetbare prestatieverbetering binnen organisaties. Wij spelen in op Learning & Development trends, sluiten het aanbod naadloos aan op persoonlijke ontwikkelbehoeften en bieden dit onafhankelijk van tijd, plaats en ruimte. Ons doel is om in de toekomst bekend te staan als de beste opleider in OBM en gedragsverandering van Europa.

Over Ons

OBM Academy stelt professionals in staat om met Organizational Behavior Management (OBM) effectiever te werken aan positieve gedragsverandering en meetbare prestatieverbetering binnen organisaties.

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Accreditaties

OBM Foundation geaccrediteerd partner
OBM  gecertificeerd partner VU ADRIBA

  Follow us!

Contact

OBM Academy

Keizersgracht 520h

1017 EK Amsterdam

info@obmacademy.nl

+31(0)34 1496 597

KVK 08155394

OBM Academy is een merk van ViaFormance