Opleidingen

OBM Academy biedt een breed aanbod aan praktijkgerichte trainingen en opleidingen van hoge kwaliteit. 

Certified OBM Foundation

Deze opleiding biedt een perfecte combinatie tussen theoretische kennis en praktische oefeningen in pinpointing, analyse en positieve beïnvloeding van gedrag. In 3 dagen nemen wij je mee in de geheimen van gedragsverandering.

 

Breng vooral jouw eigen vraagstuk in want hier gaan we volop mee aan de slag. 

Meer info ->

Certified OBM Practitioner

In de Certified OBM Practitioner opleiding ga je onder onze begeleiding een echt gedrags - of prestatievraagstuk in de praktijk leren specificeren, analyseren en beïnvloeden en  ontwerp je een effectieve gedragsinterventie met bijbehorend 

prestatieverbeterplan (PVP), jouw blauwdruk voor alle toekomstige vraagstukken.

Meer info ->

Training

OBM in 1 dag

Tijdens deze training maak je kennis met de principes van Organizational Behavior Management en de rol van gedrag bij het verbeteren van performance.

Je leert meer over de 3 (leiderschaps)valkuilen bij gedragsbeïnvloeding en ga je op basis van praktijkcases aan de slag met het evidence based OBM- stappenplan.

 

Meer info ->

Opleiding Cultuurverandering

Wil jij gericht werken aan 

duurzame cultuurverandering?

Ontdek hoe je met de opleiding cultuurverandering op een plezierige manier aan de slag kan met dit uitdagende thema en ga voor de excellente organisatiecultuur die jij voor ogen hebt!

 

Meer info ->

Masterclasses

 

Wil jij weten hoe je gedrag op een positieve manier kunt beinvloeden op een manier die aansluit bij  jouw interesse en vakgebied zoals Lean, Cybersecurity of veiligheid? Ga dan voor één van onze inhoudsvolle InCompany Masterclasses. Gedrag is de sleutel tot succes. 

Meer info ->

Workshops

 

Onze interactieve workshops bieden naast een luchtige kennismaking met gedrags- en cultuurverandering direct concrete handvatten voor jouw dagelijkse werkpraktijk. 

Ontdek de kracht van Organizational Behavior Management!

Meer info ->

Over Ons

OBM Academy stelt professionals in staat om met Organizational Behavior Management (OBM) effectiever te werken aan positieve gedragsverandering en meetbare prestatieverbetering binnen organisaties.

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Accreditaties

OBM Foundation geaccrediteerd partner
OBM  gecertificeerd partner VU ADRIBA

  Follow us!

Contact

OBM Academy

Keizersgracht 520h

1017 EK Amsterdam

info@obmacademy.nl

+31(0)34 1496 597

KVK 08155394

OBM Academy is een merk van ViaFormance