Masterclasses

Masterclass gedragsverandering

Wanneer je als leidinggevende goed in staat bent gedrag van anderen te begrijpen en te beïnvloeden ga je veel effectiever leidinggeven. Ook merk je dat prestaties structureel verbeteren en het werkplezier van jou en je team flink zal toenemen.

 

Speciaal voor professionals zoals jij bieden wij een masterclass/ training gedragsverandering aan. Wij leren jou hoe je het beste uit medewerkers haalt door het toepassen van de gedragswetten in de praktijk. Deze masterclass is gebaseerd op de principes van OBM, dé wetenschappelijk onderbouwde methodiek voor gedragsverandering en prestatieverbetering.

 

Ontdek nu de kracht van positieve gedragsverandering!

Behavioral Lean

De borging van continu verbetergedrag van medewerkers en leidinggevenden speelt een cruciale rol in het succes van Lean op de lange termijn. Toch wordt gedragsverandering nog maar weinig bij het operationaliseren van Lean geïntegreerd.

 

In de masterclass Behavioral LEAN leer je hoe je de implementatie of continuering van Lean in jouw organisatie tot een succces kunt maken. Dit doen we aan de hand van het integreren van het wetenschappelijke stappenplan van Organizational Behavior Management in de bestaande LEAN aanpak.

 

Praktisch, laagdrempelig en uitstekend aan te sluiten op de werkwijze van Lean!

Cyber Behavior Management

Binnen elke organisatie is digitaal gedrag relevant. Vooral wanneer het gaat om cybersecurity en informatiebescherming dan is digitaal gedrag van belang en kan het veel impact hebben op de organisatie.

 

Denk aan gevoelige informatie die op straat of bij de concurrent terecht komt of wanneer uw organisatie gehackt wordt. Er zijn genoeg voorbeelden uit de praktijk waarbij er door onzorgvuldig handelen van medewerkers grote problemen zijn ontstaan.

 

Wat is nou de juiste manier om met digitaal gedrag om te gaan en hoe doe je dit in de praktijk?

 

In de masterclass Cyber Behavior Management leer jij deze uitdaging effectief aan te pakken!

Management van veiligheidsgedrag

Ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer? Dan weet je dat gedragsverandering van medewerkers een hele uitdaging is.

 

Of het nu gaat om het dragen van PBM’s, het volgen van de procedures en instructies of het doen van meldingen. Op papier klopt het allemaal, maar in de praktijk gaat het nog vaak niet zoals we willen.

 

In deze 2-daagse masterclass krijg je inzicht hoe je op een praktische manier veiligheidsgedrag aantoonbaar en positief kan veranderen en ga je naar huis met een concreet stappenplan voor de praktijk.

 

 

Over Ons

OBM Academy stelt professionals in staat om met Organizational Behavior Management (OBM) effectiever te werken aan positieve gedragsverandering en meetbare prestatieverbetering binnen organisaties.

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Accreditaties

OBM Foundation geaccrediteerd partner
OBM  gecertificeerd partner VU ADRIBA

  Follow us!

Contact

OBM Academy

Keizersgracht 520h

1017 EK Amsterdam

info@obmacademy.nl

+31(0)34 1496 597

KVK 08155394

OBM Academy is een merk van ViaFormance