Ben jij straks dé specialist in gedragsverandering?

Met onze wetenschappelijke opleidingen Organizational Behavior Management (OBM) pak jij complexe gedrags- en prestatievraagstukken met plezier aan. Je leert gedrag meetbaar en inzichtelijk te maken, prestaties stapsgewijs te verbeteren en de wetten van gedrag op een praktische manier - met het OBM stappenplan - toe te passen op de werkvloer. Met minder druk en meer werkplezier! 

 

Gedragsanalyses en interventies met OBM zijn niet zomaar succesvol. Ze zijn gebaseerd op de toegepaste gedragsanalyse (ABA) én positieve psychologie. Voorzien van een bedrijfskundige aanpak is OBM één van de meest effectieve management strategieën. Met kennis en vaardigheden in gedrag en gedragsverandering ga jij je onderscheiden van de rest!

 

Internationaal geaccrediteerde OBM training & certificering

Certified OBM Foundation

De Certified OBM Foundation opleiding is de perfecte combinatie tussen theoretische kennis en praktische oefeningen in pinpointing, analyse en positieve beinvloeding van gedrag. In 3 dagen nemen wij je mee in de geheimen van gedragsverandering. Breng vooral jouw eigen vraagstuk in want hier gaan we volop mee aan de slag. Theoretische concepten verbinden wij moeiteloos aan jouw organisatie vraagstukken en leren jou direct hoe jij dit ook kunt doen.

 

De op AI gebaseerde leerapplicatie helpt je om op een eenvoudige maar effectieve manier de principes te begrijpen. Zo leer je vanaf je smartphone, direct toepasbare kennis en kun je op elk gewenst moment je tijd nuttig besteden. Haal je het (online) examen dan krijg je direct het internationaal erkende certificaat 'Certified OBM Foundation' van APMG International  en ben je klaar voor de volgende stap; de Certified OBM Practitioner.

Certified OBM Practitioner

Heb je met succes de Certified OBM Foundation afgerond en wil je jouw kennis en vaardigheden graag verdiepen en toepassen in de praktijk? In de Certified OBM Practitioner opleiding leer je nog veel meer over de gedragsanalyse en OBM en ga je dit  toepassen op jouw eigen gedrags- of prestatievraagstuk! De OBM Practitioner bestaat uit een 1 op 1 traject dat we afstemmen op jouw persoonlijke situatie, planning en ontwikkelbehoefte. Zo profiteer je optimaal van jouw geinvesteerde tijd en energie en kun je starten wanneer jij wilt.

 

Je gaat onder onze begeleiding een vraagstuk uit jouw eigen werkpraktijk leren specificeren, analyseren en beïnvloeden en ontwerpt een effectieve gedragsinterventie met bijbehorend prestatieverbeterplan (PVP), jouw blauwdruk voor alle toekomstige vraagstukken. De meeste OBM gedragsinterventies laten al binnen 3 tot 6 maanden aantoonbare resultaten zien. Wordt jouw PVP positief beoordeeld door de externe examencommissie dan ontvang je het certificaat 'Certified OBM Practitioner' van  OBM Academy.

Volg jouw OBM opleiding bij de béste OBM opleider

  • Maatwerk, jouw leerprogramma op maat

  • Persoonlijk, 1 op 1 begeleiding van dé OBM Experts

  • De beste kwaliteit, VU-University & APMG Certified Trainers

  • Flexibel, training en coaching buiten kantoortijden mogelijk

  • Persoonlijke aandacht, kleine groepen en veel interactie

Accreditatie Vrije Universiteit Amsterdam vs. accreditatie APMG International

 

Als geaccrediteerd Trainingspartner van ADRIBA-VU, het expertisecentrum voor gedragsverandering in organisaties van de Vrije Universiteit Amsterdam waren wij voorheen bevoegd om in licentie de post-graduate opleidingsprogramma's Organizational Behavior Management aan te bieden.

 

Het ADRIBA-VU heeft de activiteiten voor examinering en certificering in OBM echter per 2022 beeindigd. Hiervoor is internationaal erkende examinering en certificering via onze accreditatiepartner APMG International in de plaats gekomen. 

De certificeringsprogramma's van APMG  worden gebruikt door 80% van de FTSE 100 en meer dan een derde van de Fortune 500 en S&P 500  en hebben een 'proven trackrecord' dat ze betere resultaten opleveren.

Over Ons

OBM Academy stelt professionals in staat om met Organizational Behavior Management (OBM) effectiever te werken aan positieve gedragsverandering en meetbare prestatieverbetering binnen organisaties.

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Accreditaties

OBM Foundation geaccrediteerd partner
OBM  gecertificeerd partner VU ADRIBA

  Follow us!

Contact

OBM Academy

Keizersgracht 520h

1017 EK Amsterdam

info@obmacademy.nl

+31(0)34 1496 597

KVK 08155394

OBM Academy is een merk van ViaFormance